tirsdag 16. februar 2010

Praksis:)

Da har det jammen meg gaatt 3 uker av praksisen. Vi jobber som sagt paa et rehabiliteringssenter drevet av noen soete nonner i skjoert og hvite bluser. Dagene vaare bestaar av en alt for sein frokost paa hotellet, en liten andakt med nonnene om morgenen, og deretter jobbing med graatende babyer, slag og muskel-skjelettpasienter i ett kjoer, helt til vi endelig faar kommet oss hjem til litt mat og drikke. Vi foeler til tider at vi jobber gratis for senteret, men vi er glade for alle erfaringer vi faar! Ofte inneholder dagene ogsaa kosting og vasking av hele senteret, mens pasientene sitter og venter paa venterommet. Av og til faar vi noen tegneoppgaver i tillegg; I dag har vi for eksempel malt svarte menn paa en vegg (bilde kommer naar det er ferdigmalt).

Paa onsdager har vi aerobic med nonnene foer jobb. De stiller opp i skjoert og helsesko, men de stiller naa i hvert fall opp! Det er stas for baade oss og dem:) Paa torsdager har vi diskusjonstimer med fysioterapeuten, der vi alle forbereder oss for et tema vi skal ta opp. Det pleier aa vaere veldig laererikt og bra!

Forrige uke gikk vi paa kurs i reflexiologi (fotsoneterapi) hver dag etter jobb. Det var 2 indere som kom til senteret og laerte bort kunstene sine til oss og nonnene. Naa som kan vi kurere eller bedre det meste ved aa trykke litt under foten, har fysioterapeuten lagd i stand et eget reflexiologi-rom med ekstra lys ved fotenden av benken og med fotspor-pynt paa veggene. Dette kan bli interressant!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar