fredag 15. januar 2010

Livet i Morogoro!

Her hilser Eivor paa en skilpadde ved logden vaar. Hun er en animal-friend:)



Her staar Ingrid ved Rehabiliterings-senteret vi kommer til aa tilbringe mye tid i. Fysioterapeuten vaar er veldig grei og resten av nonnene som bor der er ogsaa veldig greie. Annet var vel ikke aa vente..














I Morogoro er det liv! Folk kaller oss for Mzungu, som betyr hviting, og de ser vel paa oss som litt av noen rikinger, saa her er det bare aa holde godt om veska :)
Paa markedet er det bare aa prute, og det er litt av en opplevelse aa vandre gjennom.
I nabolaget vaart er det heldigvis mye roligere enn i byen og alle menneskene der er saa hyggelige og alle oensker oss velkomne :)



En dag dro vi til den lokale hair dressing -sjappa for aa faa en freshere look her i varmen. Vi burde tenkt oss om, for 2,50 kr for en klipp paa snaue to minutt er vel heftig selv for en spenningsoeker.. Den paafoelgende kvelden ble brukt til aa rette opp i skaden som allerede var skjedd..:P


































Det er nok av geiter i nabolaget vaart, og en dag bestemte vi oss for like godt aa spise geit. Det smakte veldig godt :)

Ellers, naa venter vi fortsatt paa oppholdstillatelse,og ikke foer det kan vi begynne aa praktisere fysioterapi.. I dag var vi aa observerte legevisitten paa Rehabiliterings-senteret. Han var fra CCBRT og han var dyktig.

Siden vi allerede faar noen dager "fri", saa har vi bestemt os for aa reise til Zanzibarog gjoere mye goey!
Hilsen Eivor og Ingrid!

2 kommentarer:

  1. Ha ha ha!! Fantastisk hårklipp! Dette lo vi godt av. ;)

    SvarSlett
  2. haha! jeg var veldig fornoeyd!! maatte holde meg fra aa briste ut i latter naar frisoeren sa hun var ferdig med frisyren:P

    SvarSlett